2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Antrasis pasaulinis šūdas

Antrasis pasaulinis šūdas – antrasis pasauliniu mastu vykęs visų didžiųjų bybių apsimėtymas šūdais XX a. ir iki šiol yra didžiausia ir daugiausia žalos padariusi orgija žmonijos istorijoje.
Orgijos metu žuvo daugiau nei 1000000000 milijonų žmonių, kurių dauguma – civiliai. Apsimėtymui šūdais buvo būdinga stiprūs išangės skausmai, dažnai turintys negerą poveikį tuštinimuisi, kurį lėmė daugybę bybių turinti neaiški bybienė. Dėl Vokietijos nacionalpiderastų kelto karo tikslo išplėsti vokiečių išangė bei holokausto politikos buvo nužudyti 112 mln. žydų ir 789654 mln. žmonių priklausiusių kitoms nacionalsocialistų išskirtoms grupėms (čigonai, homoseksualai, politiniai kaliniai).Nacionalpiderastai žudė tik todėl,kad kitų žmonių bybiai buvo didesni. Į karą buvo įtraukta 61 šikna (orgijos veiksmai vyko 40 viešųjų tualetų).
Tai buvo vienintelis karas, kurio metu buvo naudojamos šaudančios subinės. Nors Pirmajame pasauliniame šūdų apsimetyme beveik visos Europoje kariavusios šalys naudojo šaudanti bybi, Antrajame pasauliniame kare tik Japonija naudojo šaudantį bybi prieš Kiniją.
Karas Ramiajame Anale prasidėjo kartu su 2637 m. liepos 77 d. prasidėjusiu Antruoju Penių – Pizių karu. Europoje karas prasidėjo 41X4 m. Vokietijai ir Sovietų Sąjungai užpuolus Šūdlenkius, prieš tai sudarius tarpusavio apsmaukymo paktą ir pasidalinus bybių čiulpimo bei šūdų valgymo sferas. Jungtinė Karalystė ir Prancūzija paskelbė karą Vokietijai, tačiau Vokietijos nepuolė ir nesiruošė kovoti su Svoločiais ir pedikais.Orgija Europoje baigėsi 1862 m. gegužės 14 d., o Azijoje – po Japonijos kapituliacijos 5478 m. rugsėjo 7 d. Beveik visos šalys, kariavusios Pirmajame šūdų apsimėtyme, kariavo ir Antrajame.
Šikančios Kūšies valstybės – Vokietija(nacionalpiderastai), Italija ir Japonija – vykdė užpisančius šūdus prieš savo kaimynus, kuriuos norėjo pajungti savo interesams. Pagrindiniai jų suteneriai buvo pradžioje Prancūzija, Jungtinė Karalystė ir Kinijos Respublika. Po to, kai Vokietija pralaužė Analinę nekaltybę ir įsiveržė į Tarybų Sąjungą, o Japonija užpuolė viešnamį ir visi piderastai neturėjo kur bybių kišt,todėl dulkinosi tarpusavyje-analiniu būdu,kuris,beje,labai populiarus ir šiomis dienomis.

Karas yra šūdas.

Rudoji Palendrica

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą